lauantai 11. toukokuuta 2013

Vaatetta

Bongasin uusimmassa MeNaisissa olevasta lyhyestä artikkelista nettikauppoja jotka myy isomman koon vaatteita, ja villiinnyin aivan täysin evans.co.uk sivustoilla. Löysin monia paitoja, ihania maximekkoja ja mikä kaikkein uskomattominta: naisten kenkiä, jotka mittojensa puolesta voisi sopia minun jalkaani, sekä kauniita alusvaatteita. Mukavinta oli, että hinnat eivät poikenneet sen kummemmin näistä suomestakin löytyvistä ketjuvaateliikkeistä. Sain poimittua ostoskoriin vajaalla 600e vaatteita, mutta koska en noin paljon voi kerralla vaatteisiin laittaa, jätin koriin vain kaikkein tarpeellisimmat. Yritän keretä huomenna tai alkuviikosta tutustua paremmin tilauksen tekemiseen, jotta saisin vaatteet kotiin ennen kesäkuun alkua, jolloin tiedossa on ylppärijuhlat.

Nyt kun liikuntaa tulee harrastettua useamman kerran viikossa, on ongelmaksi muodostunut sopivien treenivaatteiden löytyminen. Pitkiä t-paitoja on osunut kohdalle ihan mukavasti, kuin myös sopivia urheiluliivejä, mutta housuja en löydä mistään. Minulla on käytössä yhdet ja samat housut, jotka olen ostanut useita vuosia sitten, ja nyt ne alkaa kirjaimellisesti hajoamaan päälle. Joudun niitä tietenkin pesemään jatkuvasti, sillä olen, varsinkin näiden kahden menossa olevan, treenin jälkeen kuin uitettu koira ja treenivaatteet on läpimärät joka kohdasta. 

Löysin lauantaina sattumalta Stadiumista Niken Dri-Fit juoksuhousut. Vyötärössä on napit ja vetoketju, sekä todella joustava kuminauha. Malli on muutenkin väljä. Noiden edukkaiden ominaisuuksien vuoksi suurin koko, xl, mahtui päälleni. Nyt on todella ihanat, kevyet ja hikoilemattomat housut lenkille. Aiemmin jouduin käyttämään alusta asti vihaamiani Adidaksen verryttelyhousuja, jotka on oikein paksua ja tukahduttavaa kangasta. Niiden vuoksi olen joskus tehnyt lenkkejä jopa farkuissa, koska nekin ovat olleet miljoonasti miellyttävämmät jalassa. 

Nyt ovat siis kaikki vinkit tervetulleita, mistä voisi ostaa tai tilata isoja kokoja olevia teknisiä pitkälahkeisia löysänmallisia housuja salille?

Olen toivonut äitienpäivälahjaksi joko 12 kilon kahvakuulaa, tai sitten kissanpentua. Lähden nyt untenmaille jännittämään toteutuuko jompikumpi toiveista, vai onko perhe hankkinut jotain muuta yllätystä.

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Vautsi, oon koko ikäni kärsinyt naisellisista pohkeista joita ei millään saa mahutettua suurimpaan osaan kauppojen varrellisista saappaista. Ärsyttää kun useissa nettikaupoissakin saappaiden varsien ympärys on about 30cm - ei toivoakaan mahduttaa omia pohkeitaan niihin kun omat on 10cm leveemmät. Oiskohan tossa nettisivustossa vastaus rukouksiini :) Oon vielä siunattu 41-kenkäkoolla ja leveällä lestillä, joten nekin ovat aina olleet kiva mutka matkassa. Kiitos paljon vinkistä!

    Niin, ja urheilupögistä, ite oon tykänny Espritin housuista, niistäkin löytyy vaikka kuinka monen äksän kokoja :)
    mannamasu.blogspot.fi

    VastaaPoista